Hovedretter

20. Spyd kyllinge

    • 145

ca.250 g Med smørstegte kartofler, og tzatziki. Serveres med frisk salat.

21. Souvlaki

    • 145

ca.250 g Med smørstegte kartofler, Serveres med frisk salat og tzatziki - ( Svinekød)

22. Hjemmelavet hakkebøf

    • 179

ca.250 g Med bløde løg, smørstegte kartofler, bearnaisesauce, rødbeder og garniture.

23. Kyllingebryst

    • 169

ca.250 g Med hjemmelavet sauce, smørstegte kartofler og garniture.

24. Svinemørbrad

    • 169

ca.250 g Med hjemmelavet sauce, smørstegte kartofler og garniture.

25. Kalvefilet

    • 219

ca.250 g Med smørstegte kartofler,hjemmelavet sauce, asparges og garniture. ( Dansk kød fra Mols Bjerge eller Hollandsk kalvefilet)

26. Oksefilet

    • 229

ca.250 g Med stegte kartofler, hjemmelavet sauce, asparges og garniture. ( Fra enten Australien, USA eller Uruguay afhængigt af leverance. )

27. Lammefilet

    • 219

ca.250 g med smørstegte kartofler, hjemmelavet sauce, asparges og garniture. ( Kød fra New Zealand )

28. Laksefilet

    • 239

Ca 250 g. Med smørstegte kartofler, hollandaisesauce, asparges, kaviar, citron og garniture. ( Norsk opdrætslaks )

29. Ribeyefilet

    • 249

ca.250 g Med smørstegte kartofler, hjemmelavet sauce, asparges og garniture. ( Fra enten Australien, USA eller Uruguay afhængigt af leverance )

30. Vegetar bøfV

    • 229

Med smørstegte kartofler, hjemmelavet sauce, asparges og garniture. ca.250g  ( plantebøf fra beyond Meat )